1 users resposed " AIXO VA ANAR AIXI, PETIT "

"AIXO VA ANAR AIXI, PETIT" was posted by admin and received 1 user commented
mygif
Noe said,         
Abril 30 2013

No he pogut evitar-ho….mira que me volgut aguantar, que estava decidida a no fer-ho….però les teves paraules són massa per mi, he acabat com sabia que acabaria i com no volia acabar…plorant. Si, si, plorant a llàgrima viva, els teus records així explicats i amb aquesta dolçor…em puc imaginar al Yuki davant teu escoltant-te amb les seves orellotes dretes i el caparrò mig torçat. Gràcies per aquell dia, gràcies per haver-nos dotat d’aquesta responsabilitat i bones maneres de fer. Han sigut 15 anys maquíssims, i encara té més guerra que donar. El Yuki és molt fort i toto un campió. Ole, Yuki!

T’estimem tots moltíssim.

I a tú, papa, crec que sobren les paraules per a dir-te tot el que signifiques per a mi, i que encara que em diguis que ja no soc filla teva perquè he marxat de casa, sé que m’ho dius per tocqar-me els “dallonsis”, jajaj.

Com sempre, t’estimo.

Welcome stranger, please leave your commnets below

  Username (requerido)

  Email (requerido)

  Website

leave your comments below

Subsribes to this topic Comment Rss or TrackBack