2 users resposed " CUENTACUENTOS DIA 7 "

"CUENTACUENTOS DIA 7" was posted by admin and received 2 users commented
mygif
Noe said,         
Febrero 6 2013

Noooo!!! Tira el despertador!!! Jo també vull seguir amb l’excursió! Si encara visqués amb vosaltres, en el moment que haguesis vingut a fer-me un petó per marxar, m’haguessis trobat asseguda al llit, vestida i motxilla en mà per acompanyar-te a tots aquests racons que desitges estar. Busca en Yonson….l’has de trobar…en algún lloc està. Ells no t’han fallat ni et fallaran mai. Jo tampoc, els que t’estimem tampoc ho farem…sempre amb tú, recordes?

mygif
admin said,         
Febrero 13 2013

HO SE, HO SE. PERO EL CAMI, PER DESCONEGUT, NOMES ERA PER MI. JO TAMBE ESTIMO ELS QUE M’ESTIMEN, AMB TOTA LA FORÇA QUE TINC, PERO HE VISCUT SEMPRE CONSCIENT DE LA MEVA POCA CAPACITAT PER DEMOSTRAR-HO I DEU SAP MOLT BE QUE HO HE INTENTAT, HO INTENTO I HO INTENTARE. TOT I AIXI, SAPS?, LA PARAULA ESTIMAR ES QUEDA CURTA I NO FA JUSTICIA ALS SENTIMENTS QUE UNS PARES PODEN SENTIR PER LES SEVES FILLES I, SI SON COM VOSALTRES, HEM DE REBUSCAR A TORT I A DRET DINS DE TOTS ELS DICCIONARIS DEL MON SENCER UNA PARAULA MES ADIENT. I SI NO EXISTEIX, INVENTAR-LA. GRACIES.

Welcome stranger, please leave your commnets below

  Username (requerido)

  Email (requerido)

  Website

leave your comments below

Subsribes to this topic Comment Rss or TrackBack