2 users resposed " CUENTACUENTOS DIA 5 "

"CUENTACUENTOS DIA 5" was posted by admin and received 2 users commented
mygif
Noe said,         
Agosto 27 2012

M’he quedat bocabadada….no en tenia ni idea que estaves en mig d’aquesta excursió…si ho arribo a saber jo també t’hagués acompanyat de l’altre ma. Se’m cau la cara de vergonya per no haver estat atenta als senyals i perquè no estem junts en aquest viatge tan interessant i a la vegada tan misteriós en el que hi estas ficat….creus que si ara mateix agafo una motxilla i marxo a buscar-te et trobaré? Podria portar-te la grabadora que et vas deixar a casa, necessito saber com acaba el relat d’en Yon, m’esperaràs?

mygif
admin said,         
Agosto 28 2012

ESTIC LLUNY, MOLT LLUNY. NO EM TROBARAS PERQUE NI TAN SOLS JO SE ON ESTIC. ACABARE EL RELAT D’EN YON I TORNARE A CASA. PER AIXO PREFEREIXO QUE M’ESPERIS TU A MI, T’AGAFARE LA MA I ACARONANT-LA PARLAREM DELS MISTERIS I DE LES RAONS QUE EM VAN PORTAR A MARXAR.

Welcome stranger, please leave your commnets below

  Username (requerido)

  Email (requerido)

  Website

leave your comments below

Subsribes to this topic Comment Rss or TrackBack