4 users resposed " LUAMAFASIA "

"LUAMAFASIA" was posted by admin and received 4 users commented
mygif
MAF said,         
Octubre 21 2011

Así q me conoces de hace tiempo… vives en Barcelona…. y te llamas Jaime….. no pots ser ningú més q el gran Jaume B.!! q no treballava EN la fàbrica de maletes però sí pels mateixos amos, oi q ets tu??
No saps lo feliç q em fa saber-te seguidor del meu blog, especialment en veure la gran opinió q en tens…. moooooltes mercès!! …… i les vegades q he volgut contactar-te però sempre he pensat q anaves tan liat q no et podries entretenir en respondre’m - clar q jo ja vaig preguntant per tu a la nostra volgudíssima F.P.!!
Doncs ara ja seguim en contacte… i tu segueix desfogant-he en aquest blog, q va molt bé pel cap i l’ànima….. PTNS :)

mygif
admin said,         
Octubre 26 2011

SOC JO, CARINYO, SOC JO. ET TINC TANT VISTA PER LES FOTOS I HE VISITAT TANTES VEGADES EL TEU BLOG QUE SEMBLE QUE ESTIGUIS AL DESPATX DEL COSTAT. DE FESTES I FARRES NO EN PARLEM, EH?.

EL TEU BLOG ES AIRE FRESC EN EL MEU DIA A DIA. ES UNA “GOZADA”.

MOLTS, MOLTS, MOLTS PETONS.

mygif
Noe said,         
Agosto 27 2012

Molt ben dit. Jo no m’hagués expressat millor. Hem d’apendre molt de la gent que, com dius tú, té tant a oferir.

Molts petons

mygif
admin said,         
Agosto 28 2012

GRACIES, CARINYO, PER ENTRAR AL BLOG. NO PRETEN SER MES QUE UN COMPANY DE VIATGE, AMB LLARGUES ATURADES PEL CAMI DEGUDES ALS DIFERENTS ESTATS ANIMICS, I ABSOLUTAMENT OBERT A CANVIS EN EL SEU DESENVOLUPAMENT.

Welcome stranger, please leave your commnets below

  Username (requerido)

  Email (requerido)

  Website

leave your comments below

Subsribes to this topic Comment Rss or TrackBack